hei hei

the Sea of Pink
bildene er linket

så, viste seg at jeg mest sannsynlig bare hadde bihulebetennelse. jeg var vist ikke døden nær som jeg trodde. fun fact: jeg ble dårlig den dagen jeg spiste ting med melk i, og frisk igjen dagen etter jeg sluttet. tilfeldig? så ja, jeg er så og si frisk igjen nå.

også, som folk sikkert merker, så kommer jeg til å blogge litt om andre ting fremover også. fordi jeg savner det.

og! jeg tenkte kanskje, hvis folk vil, å ha en slags kina-spørsmålsrunde? jeg vet dere ikke er så glad i å stille spørsmål, men jeg tenkte at hvis noen lurer på feks hvordan det er å studere her eller bo her eller spise her og slikt, så kan jeg få russeren til å svare på det. og så kan jeg svare på det jeg vet svaret til. og hvis folk er nysjgerrige på andre ting, som «snorker tine katrine?», så er dette også tiden for det. så, dere nysgjerrige, spør i vei! wohoo.

13 Comments

 1. om du kunne gjort akkurat akkurat akkurat kva du ville eitt år, kva ville du ha gjort? kor ville du ha reist, kva ville du hatt på brødskiva, kven ville du møtt, kva ville du ha fotografert?

 2. Jeg er Kina-hekta for tida, så jeg er supernysgjerrig, men det betyr jo ikke at jeg kommer på noe å spørre om. Teit. Eh eh eh..jo!

  Jeg trodde kinesere ikke likte melk jeg; men du sier jo at de har melk i alt? Er det ost de ikke liker da? Eller tuller jeg helt nå?

  ….

  Jeg kommer tilbake når jeg har noe å si jeg.

 3. Hvor lenge skal russeren din studere i Kina? Skal du være der med ham hele tiden? Hva studerer han?
  Har du stiftet noen bekjentskaper med noen lokale?

 4. godt mulig du har nevnt dette før, men jeg har ikke nett ofte nok til å få med meg alt som blir skrevet. men det blir snart!
  så: hvordan kommer dere dere rundtomkring? mennesketrekkende rickshaw? motorisert rickshaw? sykkel?

  sv: haha, hørtes heftig ut. syntes det var skummelt nok å sitte i ei bil ti meter unna ei manneløve, jeg. de er… altså… svære! ser veldig gode ut å kose på da. når de sover.

 5. Elsker bildene dine! De får meg til å drømme meg bort til Asia…
  Kunne du tenke deg og bo i Kina i noen år?
  Også lurte jeg på en annen ting, spiser du 100 prosent glutenfritt? Det gjør jeg, siden jeg nettopp har fått diagnosen Cøliaki.

 6. hvor lenge har du vært vegan ?
  og er russeren også det?
  har du smakt på mye nytt mens du har vært i kina ?

 7. jeg MÅ seriøst slutte med melketing. asap. det er ikke bra, og det gjør ikke underverker for astmalungene mine. og det er ikke bra. drikke en anna arts babymat når man er voksen! hallo, logikk.

 8. er det vanskelig å bestille mat og sånt pga språkforskjellene, eller går det fint å kommunisere med kineserne?

Comments are closed.