hei fra kina

Untitled
Untitled
Untitled

i to dager fikk jeg lov til å være frisk før kjeven min begynte å verke. fikk tak i disse rare smertestillende, men jeg vet egentlig ikke om de funker. da tar det isåfall 6 timer og litt til før de begynner å virke, så det ble ikke mye søvn på meg i natt, og de tar ikke all smerten. i dag verker det ikke like mye, men jeg fortsetter å spise de pillene i tilfelle det er dem som gjør at jeg ikke føler for å rive ut jekslene mine. noen her som har erfaring med visdomstenner? jeg har aldri fått noen før, så jeg vet ikke hvordan det føles, og om det i det hele tatt er det som er problemet. men må nok dra meg til tannlegen..

IMG_3219
IMG_3220

nå er jeg og russeren på kafé, som vanlig, og drikker te’en på bildet over med navnet ‘norwegian wood’. den er sur! håper forresten ikke folk går lei av bloggen min, er litt mye innlegg med bare bilder må. (hadde vært fint å vite hva dere tenker, dere er litt stille.) får bare ikke blogget sånn «normalt» når nettet og formen er så kranglete. og det er litt dumt, for jeg savner å skrive lister, og om filmer, og musikk, og fotografer, og mat, og andres blogger..

Untitled
IMG_3206
IMG_3205

håper dere har det fint hjemme i norge, at høsten er snill mot dere. her i beijing blir luften gråere og gråere for hver dag. jeg håper det regner snart, for når luftet er så skitten at bygningen forran deg ser tåkete ut, da er det litt ekkelt. nå skal jeg redigere bilder fra den forbudte by!

16 Comments

 1. ouch, god bedring :( det kommer en tann helt bak de andre på meg nå, har en følelse på at det er en djeveltanna.

 2. God bedring – krysser fingrene for at det ikke blir verre! Og jo, jeg liker i alle fall bildeinnlegg :-)

 3. Oida.. håper det ordner seg med kjeven.. Jeg har erfaring med visdomstenner da, men ikke sånn verking som du snakker om. De har aldri verket i seg selv. Den ene oppe er helt ute, og den andre har akkurat begynt å titte frem. De to nede måtte jeg operere ut, fordi de ikke ville ha klart å komme seg opp og ut av tannkjøttet (de lå og stanget fremover, haha).. Da hadde de jo skjært opp hele meg bak i munnen og jeg hadde mange sting, så det gjorde jo vondt.

  Hvis du har fått betennelse rundt visdomstennene nede i tannkjøttet så funker bedøvelsen dårligere om du må fjerne dem. Ellers så har de jo ingen funksjon, så du kan bare få dem bort.. – og hvis det er et bra tannlegekontor der du er, ville jeg gått for det der, er mye billigere og like bra!

 4. Lisa Cecilia

  Jeg har 4 visdomstenner, to oppe og to nede, det funker fint. Har aldri hatt problemer med dem :)

 5. hvis visdomstennene gjør vondt er det fordi det egentlig ikke er plass til dem og da må de trekkes, hørt at det sponses av staten men veit jeg egentlig ikke så mye om.

 6. Jeg er ikke flink nok til å kommentere, men jeg liker alle bildene du poster for tiden, spennende å se hvordan du har det i Kina.

 7. Jeg har akkurat fått opp mine siste, og det gjør så himla vondt akkurat når de kommer opp og hvis de gnager mot sidene, men det gikk over ganske fort, men det er kanskje ikke likt for alle. :)
  Høsten er som høsten skal være, det blir kaldere og mørkere for hver dag, hvert fall her nord.

 8. jeg synes det er veldig flott med masse bilder, og synes bloggen din er ganske fin slik den er nå :) ikke at den ikke er fin når du er i norge (ikke i det hele tatt!), men jeg skjønner godt at du ikke har tid til å lage massevis av innlegg og sånn. og det er jo bare spennende å se hva du gjør og ser og hvordan kina er!

  når det gjelder visdomstenner så tror jeg det er slik at man ikke helt kan si hvilken tann det er som gjør vondt, siden det er bare ei side av munnen som gjør vondt hele tida. sånn sirka. det er ikke noe gøy i hvert fall….

 9. Jeg liker godt å lese fra kina. Det er spennende. Jeg synes da det er veldig trist at du er syk. Jeg og søster hadde lungebetennelse når vi var i Polen, og det er å ergelig.
  Mamma likte ikke ferien så hun bestillte ny reise tilbake igjen etter jul. Gleder meg, hurra!

 10. Kina er kult å lese om! :D Mine visdomstenner har grodd periodevis i fire-fem år nå.. jævlig vondt i noen dager, også går det over! Ibux hjelper :)

 11. Uff, god bedring, håper det snart går over!

  Jeg tenkte bare å komme med et lite tips til deg! (Hvis du ikke vet om det fra før av da.) Det finnes en nettside som heter Happy Cow som lager lister over alle veganvennlige spisesteder i byer over hele verden. Jeg bruker den her i Hong Kong, det er over 100 stykk på lista! Så hvis du søker på «happy cow guide beijing» så kan du jo se om du kan få noe god veganmat:)

 12. Hm, jeg har også fått alle visdomstennene mine og jeg kan ikke huske noen smerte overhodet. Kan huske jeg hadde vondt i forigårs fordi jeg spiste brødskiva mi og ante fred og ingen fare, også var det noe hardt på den, men det… er ikke visdomstenner.

Comments are closed.