spania, del 1

når jeg var i spania skrev jeg ned alt jeg gjorde og tenke i denne boken. med klokkeslett og tegninger, billetter og pressede blomster. jeg skrev den til russeren min, og han ble veldig glad for den når jeg kom hjem. kanskje jeg skal vise dere litt av den en dag?

her bade boken i det fine lyset fra vinduet over sengen min. det var fint å våkne til det om morgenen.ute var det veldig fint, og alltid veldig skarpt lys.


oppe på toppen der kan man se ned på den gamle vingården vi bodde i. det skulle viste være noen spøkelser der, men jeg merket aldri noe.det var sitteplasser der, og en stige. hvis man går opp den kommer man til en stor og åpen plass, med utsikt til det rareste fjellet.også er det masse mandeltrær der.de kunne man plukke og spise.


spania hadde fortsatt blomster, fine og små.


og sommerfugler <3


en lang og kjedelig forklaring på hvorfor jeg plutselig skriver og poster bilder fra spania:

de som har fulgt bloggen min en liten stund husker kanskje at jeg dro på skoletur til spania i høst. jeg var der i tre uker med en god del klassekamerater, hvor vi bodde på noe som hadde vært en vingård for lenge siden. vi drev med kunst og bygget ting og dro på turer til barcelona. det var en veldig fin tur, med noen nedturer. det verste var at den slet meg helt ut, det var ikke før rundt nyttår jeg begynte å føle meg bra igjen (og jeg kom hjem i begynnelsen av november).

når jeg kom hjem begynte jeg å poste bilder fra turen og skrev litt om hva vi gjorde. jeg snakket også om å lage en liten barcelona guide. men jeg måtte slutte med det ganske raskt. hver gang jeg skulle gå igjennom bildene begynte jeg med en gang å føle meg utrolig sliten og dårlig, på en måte. det er litt vanskelig å forklare, og det høres veldig rart ut, jeg forstår ikke helt selv hva som skjedde. jeg orket bare ikke å tenke på turen, og ønsket egentlig at jeg aldri hadde dratt.

men den siste ukene nå har jeg hatt lyst til å se på bildene igjen. det blir litt rotete og kanskje forvirrende, men fremover kommer jeg til å vise dere små ting fra turen. i litt rykk og napp, når man minst venter det kanskje.

7 Comments

  1. det virker fortsatt som et fint fint fint sted :). jeg gleder meg til å se og lese mer om spaniaturen din! og så hadde det vært fantastisk om du viser litt av boka óg, siden jeg er helt into sånne reisedagbøker. så jeg sier: ja ja ja gjør det!

  2. kult :D slike bøker har jeg og kjæresten min også. hver gang en av oss er på ferie skriver vi vær vår reisebok til hverandre.

  3. Jeg husker godt når du var i Spania, så fint at det begynner å bli bedre da, blir gøy hvis du legger ut med fra Spania, for jeg skal snart flytte dit ;)

  4. wow. for ca fem timer siden reiste samboeren min til berlin. jeg gav henne akkurat den boken, med kartet og flyet på, og ba henne skrive litt for hver dag sånn at jeg kan lese det når hun kommer hjem. ikke så rart kanskje, men koselig å se at det er flere som gjør slikt (: fint innlegg!

  5. fantastiske flotte bilder Tine :) stolt som alltid :)

Comments are closed.