sagrada família

på tide med litt flere spaniabilder, denne gangen fra barcelona – og mer bestemt av ‘sagrada família’. det er vist en ganske skjent bygning, eller en kirke da. jeg hadde selvfølgelig aldri hørt om den før, men fin å se på er den. ikke beste minnene der i fra siden det var der jeg nesten ble ranet. men hvis du noen gang er i nærheten og liker å se på rare bygninger, go go! jeg har btw ikke vært inni.
en del av bildene fra spaniaer i helt utrolig dårlig kvalitet, jeg forstår ikke hvorfor. det virker som om jeg konstant har tatt bilder på iso 6400… irriterende!!

5 Comments

  1. Utrolig irriterende å vite at vi ikke er i livet når kirken faktisk er ferdig bygd! Nå er de ferdig med 6 (eller noe sånt) tårn etter 100 år… det skal bli bygd 12 tårn. :p

  2. jeg husker jeg så den da jeg var i barcelona, men ikke på så nært hold. kjørte forbi med buss, og hørte at det er DYRT å komme inn i kirka for å kikke litt. fin er den da, men litt dumt at vi kanskje ikke får se den helt ferdig.

  3. jeg var inne i den også, og da gikk jeg opp i en av trappene. jeg gikk meg vill oppe i toppen, det var fint.

Comments are closed.