litt om can serrat

[Innlegget har mistet bildene]

tenkte det var på tide å begynne å fortelle litt om hvordan det er her på can serrat, hvor vi bor. det er som sagt en vingård fra 1700 tallet, og det ligger en time unna barcelona med buss. er kjempefint her! tenkte jeg kunne begynne med hvordan det ser ut ute.

her er den delen av bygget vi bor i (det er en del som er enda større, tror jeg, som leies ut til noen som driver et internationalt kunstnersenter hvor hvemsomhelst kan bo og drive med kunst), og det er litt trangt til tider når vi er… 21 stk? 22? jeg vet ikke jeg. jeg sover på et rom heeeelt til venstre.

det skal bygges et stor glass ateli der hvor de metall-stengene står, tror det kommer til å bli et helt fantastisk arbeidsområde.

dette er selve hagen våres da, men vi er egentlig omringet av natur. veldig veldig fint her, og har en del ganske varme dager. da er det perfekt å sove på et pledd på plenen, ta en liten siesta. neste gang skal jeg vise rommet jeg sover på, eller inne i huset generelt…

(nei, det er ikke appelsiner. det er sånn orange rar frukt som er helt gele inni og smaker veldig søtt. vi har også fikentrær)

5 Comments

  1. Wow for en nydelig plass! Det ser varmt ut, og tørt, men likevel deilig ut! Nå ble jeg misunnelig altså, det er så kaldt og guffent i Norge! Gleder meg til å se resten :D

Comments are closed.