hola halloween

halloween er ikke noe stor greie her i spania, men vi hadde på en måte en halloween-feiring. alle kledde seg ut iallefall. vi ble invitert på fest til noen venninner av læreren, som vist skal være hekser. gøygøy! bilder av det en annen gang, skulle bare vise hvordan jeg så ut. orket ikke å lage noe kostyme, så tok bare på alt det sennepgule jeg hadde og gikk rundt og sa «jeg er sennep.» «jeg er sennepgul.» «jeg er yndlingsfargen min.» åh, den kreativiteten min altså…

den gule jakken kjøpte jeg forresten på en vintagebutikk i barcelona!

 • Jeg syns du var søt.

 • OUTFIT!!

 • Oda

  Haha, jeg syns faktisk det var en litt god idé, jeg! Spesielt kjøpet av jakke, den var DRIT kul!

 • haha, så sykt stilig! Helt rått å være sennep på halloween :D

 • Haha, synes det var en superbra idé, jeg :D

 • jeg har også sennepsgul kåpe nå! fintfintfint.

  så katt du er på bildet.

 • sv: Jepp, Kjernesunn Familie har jeg. VELDIG bra syns jeg, det var den som fikk meg til å snu på fjøla og kutte ut sukkeret, gluten og melk helt.

 • Å beklager, jeg svarte litt feil. Har ikke mat-boken, men håper å få den til jul :-)