hola halloween

halloween er ikke noe stor greie her i spania, men vi hadde på en måte en halloween-feiring. alle kledde seg ut iallefall. vi ble invitert på fest til noen venninner av læreren, som vist skal være hekser. gøygøy! bilder av det en annen gang, skulle bare vise hvordan jeg så ut. orket ikke å lage noe kostyme, så tok bare på alt det sennepgule jeg hadde og gikk rundt og sa «jeg er sennep.» «jeg er sennepgul.» «jeg er yndlingsfargen min.» åh, den kreativiteten min altså…

den gule jakken kjøpte jeg forresten på en vintagebutikk i barcelona!

8 Comments

  1. Haha, jeg syns faktisk det var en litt god idé, jeg! Spesielt kjøpet av jakke, den var DRIT kul!

  2. sv: Jepp, Kjernesunn Familie har jeg. VELDIG bra syns jeg, det var den som fikk meg til å snu på fjøla og kutte ut sukkeret, gluten og melk helt.

Comments are closed.