barcelona del 2

[Innlegget har mistet bildene]

museumet macba ligger i nærheten av la rambla. vi var der en tur, men jeg var for trøtt til å orke å se på alt ordentlig. også var det så masse! har egentlig en liten misstanke om at museum ikke er helt min greie (litt ironisk kanskje?). men det er veldig fint å sitte der i sola, og for dem som liker å skate (eller å se på andre), så er det stedet å gjøre det på.

så litt mer om selve la rambla. er masse butikker lang gaten (mest turist-tull da), apoteker, tobakk-butikker, boder med kort og magasjiner og slikt, og små spisesteder. på toppen ligger h&m (men det ligger flere steder, lett å finne) og videre oppover ligger topshop og sara (zara?) og slike poppis-butikker som jeg syns er alt for overpriset. med mindre de har ting på salg da. det som er fint med gata er å gå i midten hvor alle de folkene som kler seg ut står, også er det masse blomsterboder.

også er det masse dyrebutikker der. jepp, i barcelona selger de dyr på gata. kaniner, fugler, skilpadder, ilder, fisker, ekorn, rotter.. forstyrrende og trist, tenker at dyrene ikke kan ha det så bra med all trafikkbråket og alle menneske og alle luktene og alt, må være ganske stressende for dem (i tillegg til å bo i et bur liksom). men en vanlig dyrebutikk er vell ikke så mye bedre. (jeg sier btw ikke at jeg er imot kjæledyr som bor i bur, så ikke klikk helt bananas nå)

en ting til som ligger i la rambla er stedet vi bodde. hurra! det het ideal youth hostel og var veldig lett å finne.
vi betalte 15 euro hver for en natt (122 kr), og da fikk vi et rom med plass til fem (altså et privat rom, siden vi var fem). de har billigere rom, men da må man dele med fremmede (eller være en stor gruppe). vi fikk rom i en gammel bygning, fin fin! veldig fint sted å bo, men man trenger ørepropper.

2 Comments

  1. Tusen takk ^^

    Haha, ikke noe galt i å skrive lange innlegg om hår daaa XD Åssen skal du farge håret? Haha, hvilken farge mener jeg :P

  2. Zara (hihi). Og nei, det er ikke så galt med de dyrene – mest fordi det er bedre med sollys og frisk luft selv med bråk, enn innendørs etter min mening. Mest fordi jeg har hatt 20 dvergpapegøyer og det anså jeg som dyretortur nærmest :C

    Pretty pictures ihvaffal! :)

Comments are closed.