hola, jeg er i spania

[Innlegget har mistet bildene]

nå har jeg vært i spania en uke, og har det veldig fantastisk (bortsett fra at jeg dør litt av savn etter russeren min, men skal nok overleve to uker til). tenkte å bare gjøre dere litt misunnelig med å si at det er varmt og fint her og slikt, og slenge med et par bilder. en liten smakeprøve av hvor magisk det er her.

 • barcelonaa, vil tilbake dit. du burde dra på det store akvariumet der, de har mange nydelige fisker der, og jeg så de første pingvinene der!

 • ah, heldig du er.

 • åh fantastisk :)
  jeg gleder meg til å lese / se mer!

 • Jeg har også lyst!
  Jeg sitter i et kaldt og isete trondheim :(

 • barcelona er herlig, heldige du som får bu der! :) bileta er nydelege, spesielt det med handa, njuuuudeli!

 • åh, så herlig, fint og bra. ha det cosytime videreeee! :)

 • Åh, Spania. Har aldri vært der før, men har kjempelyst!

 • åh, du. du tar så nydelige bilder!

 • oj fint