sniktitt fra barcelona

jeg har vært i barcelona i to dager. der er det fiiiiint. (nå er jeg tilbake på can serrat.) når jeg blir stor vil jeg også eie en fransk balkong i barcelona.

  • åfine bilder

  • no vil eg i allefall til Barcelona! fine bilete

  • sv: Ja, for det er så utrolig viktig å føle man blir hørt og trodd av legen! De tok altså en hjerte-og lungetest? Hm, det tok aldri jeg i forbindelse med ME-utredningen (og de tester ekstremt mye!). Håper den nye legen er bedre og at du blir henvist til sykehuset ganske raskt siden ventetiden er ganske lang noen steder.

  • fine bilder!!!!!!

  • Så fint! Høres deilig ut å være i Barcelona nå.

  • Heldig. Fine bilder, og kos deg videre! woopwoop

  • Barcelona <3 Og sånne balkonger, det er så fint.

  • Åh, det så kjempekoselig ut! :D Jeg vil også til Barcelona.