å nesten bli ranet i barcelona

gjett hvem som nesten ble rana i går i barcelona? åh, lol. det er første gang jeg har vært borti noe sånt, så tenkte jeg skulle skryte litt.

det var tre jenter som «samlet inn underskrifter» + de ville ha en donasjon. når jeg sa «no» begynte hun med «please please please! just on euro. fifty scent!», så jeg fortsatte å si «nooooo» og prøvde å gå videre. men da klistret hun seg til meg og dyttet nærmest skjemaet opp i ansiktet mitt. det så litt sånn ut:

så ja, de brukte skjemaet til å skjule den andre hånden sin som rotet rundt i vesker og lommer. horer! jeg merker det heldigvis akkurat, for hvis ikke hadde jeg vell vært 50 euro fattigere og sittet her uten bankkort og alt. de var ikke så veldig diskre da, merket de dro skikkelig i lommen min.

afarin, som jeg gikk sammen med, fikk også en jente på seg og ble frastjålet passet sitt. så skulle vi gå tilbake og banke dem og få det tilbake, men da kom hun tyven bort til oss med passet og et «sorry». det var vist ikke så spennende når det ikke var penger. ……. men hun fikk heldigvis passet tilbake da!

men da har alle lært noe i dag. underskriftskampanjer er tull.

forresten, bortsett fra det har jeg ikke merket noe til lommetyver her i spania. litt rart, siden alle er veldig «i spania raner alle deg!». clue’et er vell bare å ikke ha lommeboka stikkende ut av veska eller baklomma, da ber du jo om det…

4 Comments

  1. haha, jeg husker det nesten skjedde med en da jeg var i barcelona i fjor. en mann sprang forbi stolen personen satt på, og prøvde å ta med seg en kamerabag som hang på stolen. ikke det at han klarte det, da. men jeg ble aldri frastjålet noe, og det var ganske greit i grunn. så var det litt sånn superteit av de jentene å gjøre sånt. hadde slått dem, jeg, om de hadde prøvd seg på meg.

Comments are closed.